Links

www.nvm.nl Zomerhof Muys NVM Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Taxateurs.

www.nrvt.nl De taxateurs van Zomerhof Muys zijn aangesloten bij het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs NRVT, het kwaliteitsregister voor taxateurs.

www.nwwi.nl Het NWWI (Nederlands WoningWaarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI valideert taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs (zoals Zomerhof Muys NVM Makelaars) en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

www.funda.nl Alle woningen die worden verkocht via Zomerhof Muys NVM Makelaars worden op Funda geplaatst. Funda is Nederlands meest bezochte website voor woningaanbod. Het woningaanbod op funda wordt verzorgd door de NVM. Dagelijks bezoeken meer dan 250.000 woningzoekers deze website en is daarom het belangrijkste advertentiemedium voor woningen op het internet.

www.vastgoedcert.nl Zomerhof Muys is aangesloten bij Stichting Vastgoedcert; het kwaliteitsregister voor makelaars.

www.nhg.nl De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt verstrekt door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit u een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Bovendien bespaart u honderden euro's per jaar.

www.energielabel.nl Uw woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Bij het kopen of huren van een nieuwe woning is het daarom van belang betrouwbare informatie te hebben over de energiekwaliteit van een woning. Daarom is er het energielabel woningen.

www.overbruggingsgarantie.nl Koopt u met Overbruggingsgarantie dan heeft u dit risico voor een afgesproken periode (1 of 2 jaar) gedekt. Hierdoor koopt u nú uw nieuwe woning en bent u, in het geval van dubbele lasten, zeker van een maandelijkse financiële compensatie.