Referenties

Selectie van succesvolle transacties door Zomerhof Muys Bedrijfsmakelaars

Als u overweegt om Zomerhof Muys Bedrijfsmakelaars in te schakelen, dan maken wij graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek met onze bedrijfsmakelaar. Mocht u het prettig vinden om al vóór de kennismaking te kunnen inschatten met wie u te maken heeft, dan kunt u hieronder een selectie bekijken  van onze succesvolle transacties.

Capelle aan den IJssel In opdracht van Primaned B.V., consultants in projectmanagement, bemiddeld bij de contractverlenging en aanhuur van ca. 750 m² kantoorruimte gelegen aan de Barbizonlaan 55 te Capelle aan den IJssel.

Rotterdam-Hoogviet In opdracht van Dienst Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam bemiddeld bij de verhuur van ca. 950 m² winkelruimte gelegen aan de Middenbaan Noord 218 te Hoogvliet aan kringloopwinkel Piekfijn.

Rotterdam In opdracht van een particulier bemiddeld bij de verkoop van het appartementsrecht zijnde een leegstaande winkelruimte van ca. 180 m² gelegen aan de Pannekoekstaat 48a te Rotterdam aan een particuliere belegger.

Grou In opdracht van Vetus N.V., boat equipment and marine diesel engines, bemiddeld bij het aanhuren van ca. 1.440m² bedrijfsruimte aan de Singel 10 te Grou.

Capelle aan den IJssel In opdracht van een particulier bemiddeld bij de aankoop van een vrijstaand kantoorpand als belegging bestaande uit ca. 1.000 m² kantoorruimte en 12 parkeerplaatsen aan de Voltairetuin 4 te Capelle a/d IJssel.

Schiedam In opdracht van Vetus N.V., boat equipment and marine diesel engines, bemiddeld bij het aangaan van een nieuwe huurovereenkomst voor ca. 2.100m² bedrijfsruimte aan de Calandstraat 120/ Fokkerstraat 557 te Schiedam.

Rotterdam In opdracht van Grant Thornton, Accountants en Adviseurs, bemiddeld bij het aanhuren van ca. 2.230m² kantoorruimte, ca. 165m² archiefruimte en 45 pp in kantoorgebouw Vollenhove aan de van Vollenhovenstraat 3 te Rotterdam.

Rotterdam In opdracht van Primo Marine, independent marine infrastructure expertise, bemiddeld bij de aanhuur van ca. 136 en 235m² kantoorruimte aan het Haringvliet 88 en 90 te Rotterdam.

Rotterdam In opdracht van De Zaak Launspach, corporate identity op zijn Rotterdams, bemiddeld bij de aanhuur van ca. 162m² kantoorruimte aan de Posthoornstraat 23 te Rotterdam.

Rotterdam In opdracht van een particulier bemiddeld bij de verkoop van het beleggingsobject bestaande uit 6 panden met ca. 1.045m² bedrijfruimte en 11 bovenwoningen aan de Admiraliteitskade 88-93 te Rotterdam.

Den Bosch In opdracht van Thomson Vastgoed B.V., voor opslagruimten Boxx, bemiddeld bij de aankoop van een perceel bouwterrein van ca. 4.480m² op bedrijventerrein de Rietvelden aan de Graaf van Solmsweg 46-50 te Den Bosch.

Capelle aan den IJssel In opdracht van Stichting Bemij, kringloopwinkel, bemiddeld bij de aanhuur van 2.820m² verkoopruimte en ca. 920m² kantoorruimte aan de Meeuwensingel 101 te Capelle aan den Ijssel.

Rotterdam In opdracht van Ahold Vastgoed B.V. bemiddeld bij de aanhuur van ca. 200m² winkelruimte en 107m² kelderruimte aan het Bentinckplein 44-45 te Rotterdam.

Vlaardingen In opdracht van Brandweer Waterweg bemiddeld bij de aanhuur van het vrijstaande bedrijfsobject bestaande uit ca. 2.000m² bedrijfs-, 550m² kantoor- en 500m² entresolruimte aan de Hoogstad 501 te Vlaardingen.

Barendrecht In opdracht van Thomson Vastgoed B.V., voor opslagruimten Boxx, bemiddeld bij de aankoop van een perceel bouwterrein van ca. 3.100m² op bedrijventerrein Vaanpark IV aan de Arnhemseweg 9 te Barendrecht.

Delft In opdracht van Zwatra Transport, gespecialiseerd in exeptioneel transport, bemiddeld bij de aanhuur van ca. 460m² bedijfsruimte en 1.500m² buitenterrein aan de Rijnweg 16 te Delft.

Ridderkerk In opdracht van autoschadeherstelbedrijf Top Repair bemiddeld bij de aanhuur van ca. 800m² bedrijfsruimte aan de Brouwerstraat 4 te Ridderkerk.

Capelle aan den IJssel In opdracht van automobielbedrijf en Subaru-dealer Cito B.V. bemiddeld bij de aankoop van een perceel bouwgrond op het bedrijventerrein Capelle Trade Parc te Capelle aan den IJssel.

Rotterdam In opdracht van een garagebedrijf bemiddeld bij de aanhuur van een showroom/garagepand van ca. 1.030m² aan de Korte Stadionweg 105 te Rotterdam.

Rotterdam In opdracht van een fysiotherapeut bemiddeld bij de aankoop van een kantoorgebouw met ca. 555m² praktijkruimte aan de Kobelaan 151-153 te Rotterdam.

Delft In opdracht van Nieuwe Steen Investments N.V. bemiddeld bij de aankoop van het beleggingsobject bestaande uit een vrijstaand kantoorgebouw met ca. 2.819m² kantoorruimte en 65 pp aan het Delftechpark 35-37 te Delft.

Delft In opdracht van Zwatra Transport, gespecialiseerd in exceptioneel transport, bemiddeld bij de aanhuur van ca. 6.000m² buitenterrein aan de Schieweg te Delft.

Capelle aan den IJssel In opdracht van automobielbedrijf en Opel-dealer Eef en Huub B.V. bemiddeld bij de aankoop van een perceel bouwgrond van ruim 7.000m² op het bedrijventerrein Capelle Trade Parc te Capelle aan den IJssel.