Woning verkopen

Website under construction

Momenteel werken wij aan een nieuwe website. Tot die tijd treft u ons actuele aanbod op FUNDA. Natuurlijk vindt u ook het laatste nieuws op onze facebookpagina. En heeft u vragen? Belt u ons dan gerust (010) 501 33 22.

Bedankt voor uw begrip!


Update Coronavirus

Wij houden ons uiteraard aan de maatregelen zoals gesteld door de Overheid en het RIVM.

1,5 meter afstand grens

De 1,5 meter afstand grens moet gehandhaafd worden op locatie. Om deze 1,5 meter grens aan te houden zien we het als noodzaak om met maximaal 3 mensen (dit is inclusief makelaar en dus maximaal 2 klanten) op locatie te zijn bij een bezichtiging, taxatie of verkoopopname. Vooral in kleine vertrekken zoals in een hal of op een overloop zal dat best lastig zijn en zal de makelaar steeds 1,5 afstand bewaren door alvast door te lopen. Wij vragen kijkers nergens aan te zitten (kranen, lichtschakelaars e.d.). Gezien het feit dat nog steeds veel mensen thuis werken en kinderen vakantie hebben, verzoeken wij alle bewoners ten tijde van bezichtigingen niet in huis te zijn (maar misschien even een luchtje te scheppen).

Gezondheidsklachten bewoners?

Heeft één van de bewoners verkoudheidsklachten dan zullen we de afspraak verplaatsen. Merken we op locatie dat dit het geval is, dan zien wij ons genoodzaakt dat de makelaar en bij bezichtigingen de kijkers de woning alsnog verlaten. Dus wanneer u zich niet goed voelt, neem dan uw verantwoordelijkheid en zeg de afspraak af. Wij werken alleen met een fit team op locatie.

Bereikbaarheid

We zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur gewoon bereikbaar via telefoon (010) 501 33 22 of e-mail wonen@zomerhofmuys.nl of eventueel via WhatsApp. We werken deels nog vanuit huis. Onze winkel aan de Dorpsdijk 132 te Rhoon is op afspraak geopend. We zullen u dus dezelfde service bieden die u van ons gewend bent. Indien u vragen heeft, kunt u ons uiteraard tijdens onze openingstijden bereiken op telefoonnummer (010) 501 33 22. Bedankt voor uw begrip!

Team Zomerhof 🔵⚪️


NVM Open Huizendag 3 oktober 2020 geannuleerd

De NVM Open Huizendag van 3 oktober 2020 gaat niet door. De situatie met het coronavirus is daarvoor nog te onzeker. De gezondheid van de consumenten en de makelaars gaat te allen tijde voor. Hoewel de coronamaatregelen in Nederland momenteel steeds meer worden versoepeld, is er wereldwijd sprake van een versnelling, zo waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. 


Uw woning verkopen?

Op het moment dat u het besluit heeft genomen uw woning te verkopen, komt er veel op u af. Het verkopen van de bestaande woning vraagt een grondige aanpak. Welke prijs kan ik voor mijn woning vragen? Hoe lang duurt het voordat mijn huis verkocht is? Wat is de rol van een makelaar? Met welke makelaar ga ik in zee? Als u besluit uw woning via Zomerhof Muys te verkopen, bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak en kennis en ervaring van het werkgebied.

Vertel ons uw wensen

We brengen uw wensen in kaart en leggen onze dienstverlening en onze toegevoegde waarde uit. Aan de hand van een persoonlijk gesprek spreken we af van welke diensten u gebruik wilt maken en tegen welke vergoeding. Zo weet u precies waar u aan toe bent.Waardebepaling

De eerste stap bij de verkoop van uw woning is het vaststellen van de vraagprijs. Belangrijke aspecten bij het vaststellen van de vraagprijs zijn bijvoorbeeld het onderhoud en de kwaliteit van de woning. Waarschijnlijk heeft u zelf wel een bedrag in uw hoofd van de waarde van uw woning. De makelaars van Zomerhof Muys geven u altijd hun vakkundige visie daarop. Een reële verkoopprijs verkoopt namelijk gewoon beter en sneller!


Meer weten? Neem contact op met één van onze makelaars voor een vrijblijvend verkoopadvies.
T: (010) 501 33 22
E: woningmakelaars@zomerhofmuys.nl