Taxaties


De juiste waardebepaling is de basis voor veel belangrijke zaken. De taxateurs van Zomerhof Muys zijn ingeschreven bij het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT) en bij de Stichting Vastgoedcert als registertaxateur voor woningen en/of bedrijfsmatig vastgoed. Bovendien zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Een NVM-makelaar verzekert u van een betrouwbaar waardeoordeel. Alle waardebepalende factoren worden weergegeven in een overzichtelijk taxatierapport. Bij het bepalen van de waarde wordt rekening gehouden met relevante wet- en regelgeving over bijvoorbeeld bestemmingsplannen en het milieu. De taxateurs van Zomerhof Muys verrichten taxaties voor particulieren (bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een passende financiering) en voor de zakelijke markt.
De taxateur is bekend met de omgeving en weet welke waardeaspecten in het kader van de opdracht voor de taxatie van belang zijn. Door onze kennis, ervaring en inzicht in de vastgoedmarkt worden kwalitatief goede en betrouwbare taxatierapporten afgeleverd.

NWWI

Zomerhof Muys is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI. Het NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

Wilt u een taxatieopdracht verstrekken? Maak dan een afspraak via één van onze medewerkers.

T: (010) 501 33 22
E: woningmakelaars@zomerhofmuys.nl